15.01.2018 09.33

Savoy-teatteri teki 2017 kävijäennätyksen

Kiitos runsaslukuiselle yleisöllemme ja kiitos upeille esiintyjille!

Viime vuonna Savoy-teatterissa kävi 95 126 henkeä. Kyseessä oli jo toista kertaa peräkkäin Savoyn kaikkien aikojen ennätysvuosi. Neljän viime vuoden aikana Savoy-teatterin yleisömäärä on kasvanut 50 prosenttia.

750-paikkainen Savoy-teatteri on tullut tunnetuksi rohkeasta ja monipuolisesta maailmanmusiikin tarjonnastaan. Viime vuonna huippuyleisöjä keräsivät mm. Juha Tapio, Kerkko Koskinen kollektiivi, uuden vuoden erikoiskeikka Paperi T - Kuusisto - Koskinen, Ismo Alangon Yksin-konsertti, Les Amazones d'Afrique sekä Gigli-juhlakonsertti.

Savoy-teatterissa juhlittiin 2017 paitsi satavuotiasta Suomea, myös teatterirakennuksen 80-vuotispäiviä sekä 30-vuotista toimintaa Helsingin kaupungin hallinnoimana vierailuteatterina.

Tämän kevään 2018 esitysten myynti on lähtenyt käyntiin poikkeuksellisen hyvin. Täyteen varattuja ovat jo mm. Kodon, Mari Boinen ja Juha Tapion konsertit. Timo Lassy Band & Ricky-Tick Big Band Brassin 3.3. konsertti myytiin hetkessä loppuun, ja nyt yhtyeelle on saatu Savoyhin lisäkonsertti 4.3.

Kiitos kaikille yhteistyötahoillemme ja Savoy-teatterin ystäville!

Tervetuloa kevään esitysten pariin.

Kevään ohjelmistoa voit tarkastella tästä linkistä.