28.08.2019 17.20

Savoy-teatterin syyskauden avajaisten esiintyjä vaihtuu

Kuubalainen Anacaona-yhtye on joutunut peruuttamaan esiintymisensä Savoy-teatterin syyskauden avajaiskonserteissa 12. ja 13. syyskuuta viisumiongelmista johtuen.

Konserttien uudeksi esiintyjäksi on kiinnitetty niin ikään kuubalainen Luis Frank & Soneros De Verdad -yhtye, jonka johtaja Luis Frank on tullut tunnetuksi legendaarisen Buena Vista Social Club -yhtyeen ensimmäisen sukupolven nuorimpana jäsenenä. Seitsenhenkinen Soneros De Verdad esittelee kuubalaisen musiikin koko kirjoa, keskittyen perinteiseen soniin ja sen tunnetuimpiin lauluihin, mutta tuoden mukaan myös yhtyeen jäsenten omia sävellyksiä joissa kuuluvat rumba, cha-cha-cha, salsa, bolero ja latinalainen jazz.

Vierailevana solistina konsertissa nähdään kuubalainen laulaja ja tanssija Arahí Martínez, joka on luonut pitkän uran Latinalaisessa Amerikassa ja toiminut mm. Anacaonan vakituisena laulusolistina.

Konsertteihin jo ostetut liput käyvät sellaisenaan esiintyjävaihdoksesta huolimatta. Asiakkailla on mahdollisuus palauttaa ostamansa liput 11.9.2019 mennessä ostopaikkaan (Lippupiste). Lisätiedot ja ohjeet lippujen palauttamista varten: www.lippu.fi/palautus. Ostetuista lipuista hyvitetään lipunhinta.

Kuuba: Luis Frank & Soneros De Verdad
vierailijana Arahí Martínez
12.9. & 13.9.2019 klo 19
Savoy-teatteri

Liput 15–57 € / lippu.fi

Kuuntele Youtubessa:

Luis Frank & Soneros De Verdad: Son Y Rumba

Arahí Martínez: Paran Pan Pan

Lisätiedot:

Joni Käenmäki

tuottaja / producent / producer

+358 40 583 6668

joni.kaenmaki@hel.fi