Monenlaisten yritystilaisuuksien sali

Aamuseminaari

Järjestä Savoy-teatterissa onnistunut aamuseminaari. Ravintolan kanssa teemme tilaisuudestanne ainutlaatuisen. Savoy-teatterin tunnelmallinen sali ja ravintolan raikas lounge tarjoavat 150–700 hengen tilaisuuksiin mahtavat puitteet.

Voit suunnitella ravintolan kanssa haluamasi tarjoilut tilaisuuteen.

Savoy-teatterin tekninen henkilökunta varmistaa, että tilaisuutesi sujuu mutkattomasti.

Päiväseminaari

Savoy-teatterin yli 700-paikkainen sali sopii erinomaisesti koko päivän seminaareihin ja kokouksiin. Saman katon alta saat maailmanluokan teatterisalin tekniikoineen ja  tunnetusti laadukkaat tarjoilut ravintolasta. Ystävällinen ja palvelualtis henkilökuntamme varmistaa, että vieraanne viihtyvät meillä.

Keskeinen sijaintimme Helsingin ytimessä tarjoaa kauniit ja monipuoliset puitteet tilaisuudellesi. Vieraiden saapumista helpottavat hyvät kulkuyhteydet julkisilla kulkuvälineillä. Kasarmitorin parkkihallista löytyy parkkitilaa myös autolla saapuville.

Meillä on järjestetty mm. Update forum 2016 ja Teoston kevätkokous 2016. 

Iltagaala

Savoy-teatterissa on juhlantuntua! Arvokas ja juhlava aula kutsuu vieraat viettämään ikimuistoista gaalailtaa Savoy-teatterissa. Savoyssa on menneen ajan glamouria nykyaikaisella tekniikalla.

Ensiluokkainen teatteritekniikka varmistaa, että lavalla show on näyttävä ja mieleenpainuva. Tuotannosta vastaava henkilökuntamme auttaa mielellään teitä järjestämään tapahtumaan sopivaa ohjelmaa. Verkostojemme avulla esiintyjien, kuten muusikoiden, juontajien tai stand up -koomikoiden tilaaminen sujuu vaivattomasti.

Kerro ideasi meille, niin toteutetaan tilaisuus yhdessä! Meillä on järjestetty mm. QX gaala 2014, 2015 ja 2016. 

Ravintolapalvelut

Järjestä tunnelmallinen seminaari Savoy-teatterin upeassa teatterisalissa. Teemme sinulle mielellämme ehdotuksen herkullisista tarjoilusta seminaaritilaisuutesi kohokohdaksi.

Ravintola Minne Gardenin buffetlounas on katettuna päivittäin arkisin, joten myös herkullinen buffetlounas tilaisuutesi yhteydessä onnistuu mainiosti. Lisätietoja ravintolapalveluistamme löydät täältä 


tiedustelut ja varaukset

TUOTANTOASSISTENTTI

Sari Huotari

(09) 310 36564, 040 334 1701
sari.huotari(at)hel.fi


YHTEYSTIEDOTravintolapalvelut


​​​​​​​SAVOY-TEATTERIN RAVINTOLA MINNE GARDEN & LOUNGE
​​​​​​​

myynti@sunbornevents.fi
044 5566 192