Savoy-teatterin lipunmyynti

Savoy-teatterin lipunmyynti on avoinna ke-pe 15-18. 

Lippuvaraukset numerosta +358 9 310 12000 (ke-pe 15.30-17.30)

Savoy-teatterin lipunmyynti ja puhelinpalvelu on suljettu 17.6. – 13.8.2024.

Lippujamme voi ostaa verkkokaupasta www.lippu.fi

Esityspäivänä lipunmyynti on avoinna tuntia ennen esityksen alkua, jolloin myydään lippuja vain kyseiseen esitykseen, mikäli se ei ole ennakkoon loppuunmyyty.

Savoy-teatterin tapahtumat ovat pääsääntöisesti myynnissä Lippupisteessä. Lipunmyynnistämme voi lunastaa Ticketmasterin ja Lippupisteen lippuja myös muihin kuin Savoy-teatterin tapahtumiin.


LAHJAKORTTI

Osta lahjaksi elämys! Hanki lahjakortti Savoy-teatteriin lipunmyynnistämme, Kanneltalosta, Stoasta, Malmitalosta tai Vuotalosta. Määritä itse lahjakortin arvo, emme veloita toimitusmaksua. 

Eri suuruisia lahjakortteja voit ostaa myös Lippupisteen myymälöistä ja verkkokaupasta. Tällöin  peritään palvelumaksu (0.50–3 euroa), maksun suuruus riippuu lahjakortin arvosta.

Lahjakortti käy kaikkiin Savoy-teatterin tilaisuuksiin, jotka ovat myynnissä Lippupisteessä.  Lahjakortti on käytettävissä teatterimme lipunmyynnissä tai Lippupisteen myyntipisteissä kautta maan paitsi R-kioskeilla ja verkkokaupassa.

Lahjakortti on voimassa kaksi vuotta ostopäivästä.Linkki


Muut myyntipisteet

Lippupisteen myyntipisteet

Lippupisteen myyntipisteet kautta maan. Lippujen myynti ja varaukset joka päivä 07–22 puhelimitse 0600 900 900 (2 €/min+pvm).

R-kioski

Kaikki lippu.fi:ssä myynnissä olevat liput voi ostaa R-kioskilta tapahtuman nimellä. Lippujen ostamiseen ei tarvita puhelinsoittoa, tilausnumeroa tai tapahtumanumeroa. Ennakkoon varatut liput voi lunastaa varausnumerolla.

Verkkokauppa

Liput on mahdollista ostaa Lippupisteen verkkokaupasta. Voit tutustua Lippupisteen tarjoamiin maksuvaihtoehtoihin täällä.