Tilaisuuteen sopiva tarjoilu

Savoy-teatterin ravintola
Minne Garden & Lounge 

Savoy-teatterin yhteydessä sijaitseva ravintola Minne Garden & Lounge palvelee niin teatterin vieraita kun tapahtumanjärjestäjiäkin. Minnen keittiötä luotsaa keittiöpäällikkö Antti Isoniemelä, ja ravintolan operoinnista vastaa kokenut ravintola- ja tapahtuma-alan osaaja Sunborn Events Oy.

Ravintola on avoinna Savoy-teatterin näytösten yhteydessä tuntia ennen illan esityksen alkua ja mahdollisella väliajalla.

Ravintolassamme on arkisin katettuna herkullinen ja runsas buffetlounas, ja myös viinibaarimme Minne Champagne & Wine tarjoaa palvelujaan teatterivieraille ravintolan aukioloaikojen puitteissa.

Lisätietoja Minnen herkullisista ravintolapalveluista löydät täältä

Ravintola Minnen herkut tilaisuuteesi

Ravintola Minnen ammattitaitoinen tiimi suunnittelee kanssasi tilaisuutesi luonteeseen sopivan tarjoilukokonaisuuden. Ravintolamme toiminnan keskiössä ovat laadukkaat raaka-aineet, vastuullisuus ja rakkaus ruokaan.

Myyntipäällikkömme Terhi Gröhn on mielellään avuksesi tilaisuutesi järjestelyissä ja kertoo sinulle lisää.  Tavoitat Terhin sähköpostitse osoitteesta: myynti@sunbornevents.fi ja puhelimitse numerosta 044 5566 192.